Campingbox a Prakticamp-tól

Campingbox a Prakticamp-tól

Campingbox a Prakticamp-tól

    

Campingbox ... ezt a nevet kapta  az a 3 féle méretben készülő "raktér-csomagtér" bútorunk, amely a számos nyugati gyártó termékéhez hasonlóan, hazánkban is elérhetővé teszi a kirándulók számára a konfortosabb kirándulás lehetőségét.
A 90 cm-es Kis Campingboxot azok számára ajánljuk, akik alsó-középkategóriás kombi, vagy ötajtós gépkocsikba szeretnének varázsolni egy kis komfortot utazásaik során. Kis mérete ellenére, bármennyire is hihetetlen; főzhetünk, elmosogathatunk, de akár 1-2 éjszakát "biwakolhatunk" is a campingbox segítségével. A 100 cm-es Közepes Campingboxok a tágasabb középkategóriás kombik, egyterűek, MPV-k és SUV-ok tulajdonosait fogják majd megörvendeztetni egy kis többlet kényelemmel a kirándulások során, kínálva akár már 120x200 cm-es fekhelyet is. A 120 cm-es Nagy Campingbox segítségével pedig sok-sok tároló kapacitás mellett élvezhetik járművüket azon gépjármű tulajdonosok, akik a volkswagen T4,T5,T6 -hoz hasonló méretű autóval indulnak egy kis kiruccanásra.
Az árakat tekintve elmondhatjuk, hogy a bevezető árak a piaci árak alatt maradnak majd, ugyanis felszereltségtől, ágyazhatóságtól, mérettől függően már bruttó 400 Euro körüli áraktól elérhetőek lesznek.

Jó hír továbbá az is, hogy májustól mindeggyik modell felszerelt változata bérelhető is lesz annak érdekében, hogy kipróbálhassa bárki vásárlás előtt a Campingbox nyújtotta előnyöket, valamint természetesen egyedi kialakítással és gyártással is állunk rendelkezésre.

Keressék jövő héttől a termékeink fül alatt: https://prakticamp.hu/termekeink