KONCEPCIÓ


Megfigyelések igazolják, hogy a drága lakókocsik és lakóautók nagyon sok ember számára nem elérhetőek, az olcsóbb régi technikák pedig a közlekedési normák figyelembevételével lassan-lassan
kiszorulnak az utakról. 

Azonban mégis meggyőződésünk az, hogy Közép-kelet Európában is egyre többen élnek a nyugati, tengerentúli mintákat meghonosító egyszerűbb, olcsóbb „VANLIFE” kikapcsolódás lehetőségével. Nekik kívánunk segítséget nyújtani a gondos kísérletekkel, bútoripari tesztekkel és legyártott prototípusokkal fejlesztett, a raktér oldalaiba hajtogatható praktikus, bútorelemeinkkel és kiegészítőinkkel, valamint a kisebb járművekbe behelyezhető különböző méretű, akár ágyazható campingboxainkkal.

A PRAKTICAMP raktérbútorai segítségével néhány perc alatt, gyorsan és szerszámok nélkül alakíthatja át meglévő kisáruszállítóját egy kényelmes praktikus hétvégi szabadidő autóvá.

Hogyan kombinálhatjuk furgonunkban kis költséggel a mindennapi használatot, a szabadidő eltöltés, kikapcsolódás iránti vágyunkkal?

Létrehoztunk egy olyan 100% -ban rugalmas termékcsaládot ( lásd MAXI modul ), amely lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt bármilyen haszongépjárművet típustól és évjárattól függetlenül alakítsunk át valódi egyszerű
hétvégi szabadidőautóvá.

Az itt bemutatott , zajmentesen harmonika-szerűen, tökéletesen átalakítható MAXI termékcsaládunk lehetővé teszi, hogy a hétvégeken, ünnepeken szabadon áldozhassunk sportolási, szabadidős tevékenységeinknek az összes szükséges funkcionális kényelem biztosításával. ( akár felszerelt konyha, kényelmes fekhely, praktikus bőséges tároló rekeszek, száraz wc, stb. legyen is szó)

A moduláris, egyszerű és gyors elrendezés, lehetővé teszi, hogy járműve rakterét többféle kombinációban rendezze be kívánsága szerint a tökéletes használhatóság és mégis alacsony költségek mellett.

Miután megpihenve hazaért, nagyon egyszerűen és szerszámok nélkül a jármű két oldalába tudja hajtogatni az elemeket azért, hogy újra munkára bírhassa gépjárművét. Nagy előnye ennek a konstrukciónak, hogy más rendszerekkel ellentétben nem kell tárolnia bútorait a garázs, vagy lakás valamelyik szegletében addig, amíg újra nem használja őket.

Értékeink: