Rólunk

A tulajdonosi kör az eddigi tevékenységei kiszolgálására évek óta tervezte egy több funkciós zárt áruszállító és egyben szabadidő autó koncepciójának kidolgozását. Sajnos a COVID járvány a cég aktivitását is jelentősen korlátozta, így bőven jutott energia a fejlesztésre.

Hosszú felmérés, piackutatás és különféle prototípusok, valamint számtalan teszt után büszkén állíthatjuk, hogy megálmodtuk a piac egyik legkülönlegesebb raktérbútorát, amely mostantól forradalmasítja és egyben elérhetővé teszi sokak számára az önfeledt szabad kirándulás lehetőségét a dolgos hétköznapokat követően.

A tavalyi évben létrehoztunk egy saját manufaktúrát, ahol a Prakticamp egyedi fejlesztései és prototípusai készülnek. Jelenleg havonta akár 15-20 készlet is el tud készülni ebben a kis üzemben. Tapasztalt, asztalosaink és technikusaink, leszámítva a CNC marást- minden munkafolyamatot kézzel végeznek.

A zömében házon belüli gyártás minden részletére nagy hangsúlyt fektetünk. Természetesen arra törekszünk, hogy a közeljövőben bővítsük gyártókapacitásunkat, mivel a szabadidőautók e belépő szintű kittjeire óriási a kereslet Magyarországon kívül a környező országokban is.

A kínálatunkban szereplő termékek némelyikéhez megrendelőink olyan kiegészítőket is igényelnek, amelyekhez stabil európai beszállítók segítségét is igénybe kell vennünk. Ezen termékeket azonban beépítés előtt saját rendszerünkben teszteljük.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink a lehető leghosszabb ideig élvezhessék járművüket, műhelyünkben a legjobb minőségű, különböző vastagságú környezetbarát nyír rétegelt lemezeket használunk.